Duhový strom života | Nažehlovačka

98 Kč / ks 80,99 Kč bez DPH
Odesíláme do dvou pracovních dnů (2 ks)
Možnosti doručení

Nažehlovačka s originálním vzorem - jedině od Šijeme hravě. Formát folie cca A4.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odolné nažehlovačky vhodné na všechny tkaniny i pružné pleteniny (bavlněné i polyesterové). Nažehlovačky drží na podkladovém matriálu, neodlepují se, jsou stálobarevné a nepraskají. Mohou se prát v pračce na 40°C. 

Postup zažehlování

  • Obrázek můžete nažehlit celý, tak jak je, nebo ho libovolně rozstříhat a rozmístit po oděvu.
  • Zažehlujte na teplotu 155 - 165 °C a 35 sekund (teplotu přizpůsobte materiálu, na který budete zažehlovat)
  • Zažehlujte přes plátno nebo pečící papír (nám se osvědčilo spíše plátno) - žehličkou nepřejíždějte, ale přikládejte ji postupně po celé ploše (na každém místě 35 sekund),
  • Zažehlujte tlakem bez napařování. Pro zažehlování je ideální lis, nicméně i žehlička poslouží dobře a netřeba se toho obávat. 
  • Folii odloupněte až po úplném vychladnutí!

Naše doporučení:

  • Po odloupnutí folie zkontrolujte zda máte správně nažehleno. Pokud ne, přiložte opět plátno nebo papír a opatrně přežehlete, nebo přežehlete z rubu (stejně postupujte i v případě, že špatně přižehlíte a projeví se to až po vyprání).
  • Doporučujme materiál, na který budete zažehlovat, vyžehlit napřed na stejnou teplotu (opět přes plátno nebo papír), aby se vám nestalo, že se vám materiál pod žehličkou srazí a obrázek se vám bude vlnit. 

Údržba

Praní na 40°C, nebělit, nesušit v sušičce a na přímém sluníčku, chemicky nečistit, žehlit podle materiálu na kterém je nažehleno a to pouze z rubu nebo přes plátno nebo pečící papír.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nažehlovačky
Teplota pro nažehlování: 155 - 165 stupňů
Materiál: Pleteniny, tkaniny
Velikost největšího obrázku: 180 x 180 mm
Pračka: 40 stupňů
Sušička (případně sušení na přímém slunci): ne
Chemické čištění: ne

Jak nažehlit nažehlovačku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: